Sini-Must-Valge

 

Tallinna Maraton värvib taas Eesti pealinna sinimustvalgeks

 

Tänavune Tallinna Maraton on pühendatud Eesti Vabariigi 105. juubeliaastale ning Eesti suurima liikumissündmuse meeleolu tuleb taas tõeliselt pidulik ja ülev, sest osalejad on starti oodatud sinimustvalges riietuses, nagu Eesti sajandal juubeliaastal viis aastat tagasi. 

 

Tallinna Maratoni ametlik jooksusärk on taas Eesti rahvusvärvides, aga ometi ainulaadne, olles disainitud viie aasta taguse särgi peegelpildina.

 

Eritellimusena sinisest, mustast ja valget värvi kangast kokku õmmeldud särgil on paremalt vasakule langevad lainjad Eesti lipu värvid ning paremal rinnal Tallinna Maratoni logo.

 

 

 

 

Tallinna Maratoni T-särk

 

 

Maraton 42,2 km: särk tasuta

Poolmaraton 21,1 km: särk -50% 

Sügisjooks 10 km: särk  -50%

Nike Noortejooks 5 km: särk -50%

Virtuaalne maratoni kombo: särk -50%

 

Kõik, kes on juba Tallinna Maratonil kirjas, leiavad soodushinnaga särgi iseteeninduskeskkonda sisse logides, pakkumiste alt.

Uutel osalejatel on võimalik särk soetada registreerimisel.

 

Särgi saab kätte: RIMI Eesti Linnajooksude osavõistlustelt, LHV Maijooksult, Narva Linna Jooksult ja Tallinna Maratonilt.

Pakiautomaati tellitud särgid postitame maksimaalselt 5 tööpäeva jooksul.

Maratonijooksjad saavad oma särgi septembris koos stardimaterjalidega.

 

REGISTREERI SIIN

 

 

 

Liikumisaasta suurim sündmus Eesti rahvusvärvides

 

Aasta 2023 on liikumisaasta ning Eesti suurimale jooksu- ja liikumissündmusele on oodatud ka need, kes varem pole kaasa löönud. Osaleda võib nii üksi kui sõpradega üheskoos kas käies, kepikõndi või sörkjooksu tehes.

 

Sobivaid ja jõukohaseid distantse leidub kõigile. Korraldajate soov on alistada taas kahekümne tuhande osaleja piir ning asuda püüdma osavõturekordit, mis sündis Eesti Vabariigi juubeliaastal 2018, kui Tallinna Maratoni ja Sügisjooksu distantsidel osales kokku 23 940 liikumisharrastajat 67 riigist. 

 

Unikaalse särgi võib soetada ka siis, kui jooksuüritusel osalemist mõttes ei ole, aga on näiteks plaan raja äärde jooksjatele kaasa elama tulla. Mis oleks veel uhkem, kui lisaks jooksjatele on ka pealtvaatajad sinimustvalgesse riietatud ja toetavad jooksjaid rahvuslippe lehvitades? Särke on piiratud koguses.

 

Särgid pealtvaatajatele on saadaval meie e-poes.

 

E-POOD

 

PARTNERID
Tallinna linn
Visittallinn
Kultuuriministeerium
Visitestonia
World Athletics
AIMS
Running For All
Kergejõustikuliit
Kultuurkapital
Tallink
A. Le Coq
Nike
Sportland
MyFitness
Marathon100
Sky Plus
Parema teenuse pakkumiseks kasutab meie veebileht küpsiseid (cookies). Veebilehte kasutades või vajutades OK, nõustud meie privaatsuspoliitikaga. Loe lähemalt