Maijooksust

MAIJOOKS PANEB TUHANDED TUBLID NAISED LIIKUMA! 

 

 

Maijooks on Eesti suurim naiste liikumis- ja spordisündmus. Esimene Maijooks toimus 1988. aastal Maiklubi eestvedamisel, meelitades tervisejooksu tegema paarsada naist. Praeguseks on osavõturekord on jõudnud juba 16 000 liikumisharrastajani. Väikese Eesti kohta on see fenomenaalne. Naised teevad kohati silmad ette meestelegi.

 

Maijooksul on olnud oluline roll liikumisharrastuse trendide kujundamisel naiste seas. Maijooks on Eesti läbi aegade suurim naistele suunatud tervise- ja liikumissündmus, kus on juba kolmekümne viie aasta jooksul sportlikult aega veetnud üle veerand miljoni tubli naise. Igaühele sobival 7 km rajal saab osaleda nii joostes kui käies, valides jõukohaseima tempo. 

 

Maijooksule tullakse kogu perega, sest sel päeval jätkub Tallinna Lauluväljakul tegevuslusti kõigile! Kavas on ka Limpa Lastejooks, taas pakub põnevaid väljakutseid ülimenukas Meestehoid ning avatud on Tervisemess. Päev lõpeb traditsioonilise suure kevadkontserdiga.

 

 

2024. AASTAL TOIMUB LHV MAIJOOKS 18. MAIL!

 

REGISTREERI

 


 

 

Põnevaid fakte Maijooksust

 

Maijooks on Eesti suurim naiste liikumissündmus. Esimene Maijooks toimus 1988. aastal Maiklubi eestvedamisel, meelitades tervisejooksu tegema paarsada naist. Alates 2009. aastast on Maijooksu korraldajaks Spordiürituste Korraldamise Klubi. Maijooksu osalusrekord püstitati 2014. aastal, kui starti asus 16299 spordisõpra.

 

Maijooksu nimi ja koht

Maijooks sai oma nime toimumisaja järgi – Maijooks toimub alati maikuus keset värsket ja lõhnavat kevadet. Maijooksu toimumispäevaks on alati olnud laupäev, vaid esimene maijooks toimus pühapäeval, 29. mail 1988.

 

Maijooksu toimumiskoht tuli nimega iseenesest kaasa – Tallinna lauluväljak. Heade emotsioonide paik mere ääres. Ja tähendusrikas koht, kus on piisavalt ruumi ja õhku ning hea väljapääs liikumiseks Maarjamäe ja Pirita suunas.

 

Maijooksu rada

 

Kahel esimesel aastal (1988-1989) oli maijooksu raja pikkuseks 2 km, kuna kaheksakümnendate lõpus ei olnud jooksmine naiste seas väga populaarne, kuid 2 km läbimisega võis igaüks hakkama saada. Järgneval kolmel aastal oli distantsiks 5 km ja alates 1993. aastast on Maijooksu raja pikkuseks 7 km. Kuuel aastal (2004-2009) said Maijooksul osaleda ka mehed, kui kavas oli eraldi 7 km distants meestele.

 

 

Pisematele toimuvad paralleelselt täiskasvanute jooksudega lastejooksud pakkudes liikumisrõõmu mitmele tuhandele lapsele. Rekordarv lapsi 3563 osales maijooksul 2019. aastal.

 

Põnevaid fakte läbi ajaloo:

  • Esimese Maijooksu finišis ootas kõiki lõpetajaid roosiõis ja tass kohvi. Tass kohvi sellepärast, et aastal 1988 oli kohv defitsiit. Aromaatselt lõhnav oakohv märgistas head elu ja selles mõttes oli tassike tervituskohvi maijooksu finišis prestiižne žest. Esimesel Maijooksul toimus enne jooksu Eesti tootmisettevõtte Marat moedemonstratsioon veenmaks kohaletulnuid, et spordidress ei muuda naist sugugi mehelikuks.

 

  • 1990. aastal ehk 3 aastaga oli Maijooksu osavõtjate arv kasvanud enam kui kümnekordseks, starti läks 3000 jooksjat. Esmakordselt pakuti jooksjatele lõpetamise järgselt süüa – Tallinna Lennujaam pani välja 3000 lennukieinet. Rajalt saabujaile kinkis roosiõie olümpiavõitja Ants Antson.

 

  • 1991. aastal tervitas maijooksjaid finišis Ivo Linna ja Soome laulja Mikko Alatalo.

 

  • 1992. aastal osales Maijooksul juba 5500 naist. Pärast jooksu naerutasid rahvast Margus Lepa ja Raimo Aas ning julgemad võisid kuumaõhupalliga lauluväljaku kohale tõusta.

 

  • 1993. aastal vähene osavõtjate arv esmakordselt. Põhjuseks, et bussi- ja rongipiletid ning bensiin oli Eesti krooni tulekuga kordades kallimaks läinud ja paljud kaugemalt tulijad jätsid seetõttu tulemata. Samas oli naistejooks saanud nii populaarseks, et stardijoonelt tabati isegi kolm naiseks maskeerunud meest rahvariietes.

 

  • 1994. aastal sadas esimest korda Maijooksu ajaloos vihma. Varasematel aastatel olid maijooksulised saanud joosta vaid selge taevaga ja nautida soojasid päikesekiiri peale jooksu murul keha kinnitades ja kevadkontserti nautides.

 

  • Kaheksandal Maijooksul (1995) avati esmakordselt eraldi stardigrupp kiirelt joosta soovijaile. Tempoka jooksu nautijaid tuli kokku neljasaja ringis, kellest sada esimest finišijoone ületajat said mälestuseks Rahvusvahelise Olümpiakomitee diplomi. Jooksujärgsel kontserdil astus üles ansambel Untsakad.

 

  • 1996. aasta Maijooksul võeti esmakordselt aega. Stopperi ja pliiatsiga. Ajavõtuga distantsile julges end kirja panna vaid sadakond võistlejat. Esmakordselt said ajavõtuga jooksjad rinda ka stardinumbri. Esimese ajavõtuga jooksu võitis Ille Kukk ajaga 26.44.

 

  • 10. juubeliüritusel saadeti maijooksjad rajale ilutulestiku saatel.

 

  • 1998. aasta toimus jooks olümpialipu all kuuludes Rahvusvahelise Olümpiakomitee päeva „Sport kõigile“ ürituste kavva. Lauluväljaku raadiotornis lehvis olümpialipp ja igal rajalt saabuja sai mälestuseks Eesti Olümpiakomitee presidendi Tiit Nuudi allkirjaga diplomi. Esmakordselt startis Maijooksul Jane Salumäe võites jooksu mäekõrguselt ajaga 22:50.

 

  • 1999. aastal jagati igale finišeerujale 115-leheküljeline „Liigutaja aastaraamat“, mis sisaldas treenimisnõuannete kõrval ka treeningpäeviku osa innustamaks maijooksjaid sportima aastaringselt.

 

  • 2003. aasta Maijooks oli üks osa Eesti Euroopa Liikumise kampaanias. Naistejooksule pani punkti võimas kontsert „Jah Euroopa Liidule!“. Koostöös Eesti Postiga valmis 16. Maijooksu eripostkaart ning eritempel. Kes soovis, võis kohapeal postkaardi osta ja sellel Maijooksu templiga koheselt tuttavale saata.

 

  • 2004. aastal sai üritus uue nime - SEB Ühispanga Maijooks. SEB oli Maijooksu suurtoetaja 13. aastat. Esmakordselt said Maijooksul osaleda ka mehed – kavva võeti 7 km meeste distants.

 

  • 2005. aastal kolis osavõtjate registreerimine internetti. Kupongimajandus hakkas sellest ajast vähehaaval vähenema.

 

  • 2006. aastal toimus Maijooksul esmakordselt elektrooniline ajavõtt. Jooksujärgsel kontserdil astus peaesinejana üles Eurovisiooni lauluvõistluse võitja Dave Benton. Dave kirjeldas oma Maijooksu kogemust nii: „See on fantastiline. Tulin siia esinema, aga leida eest midagi sellist! Tõeliselt fantastiline!“

 

  • 2007. aastal viis maijooksu rada läbi Maarjamäe mööda paekallast üles Lasnamäele ja esmakordselt tulid jooksjad lauluväljakule tagasi mäe otsas asuvate Mäe väravate kaudu. Ohutuse tagamiseks sikk-sakitasid jooksjad mäejalamil ja finišeerisid laulukaare ees. Jooksjad võttis finišis vastu Kukerpillid ja Erich Krieger, kelle laulust „Naised on hullud“ on saanud omamoodi maijooksu hümn. 20. juubelijooksu lõpetas suur tordisöömine torditelgis. Maijooksul oli 20. aasta jooksul osalenud 97 378 jooksjat-käijat.

 

  • 2008. aastal tõi Edelraudtee esmakordselt maijooksulised üle Eesti kohale tasuta.

 

  • 2009. aastal avati ülipopulaarseks osutunud meestehoid, kus oli võimalik osaleda kossuvõistlusel, lüüa penalteid, mängida lauajalgpalli, sulistada tünnisaunas, lasta juukseid lõigata ja teha palju muud.

 

  • 2009. aastal lennutas Estonian Air ühe maijooksja Berliini või Amsterdami. Auhind loositi kõigi osalejate vahel.

 

  • 2011. aastal andis Maijooksu stardipaugu olümpiavõitja Gerd Kanter.

 

  • 2012. aastal ületas korraldustiimi liikmete arve esmakordselt 250 piiri.

 

  • 2014. aastal sündis tänaseni püsiv osavõturekord 16299 osalejat. Samal aastal sai suurima osavõtjakonnaga osalenud ettevõtte tiitli endale kolmandat aastat järjest Ericsson Eesti, tuues maijooksule üle 1200 töötaja.

 

  • 2015. aastal muusika-aasta puhul tervitas finišis maijooksulisi Politsei- ja Piirivalveorkester. Kevadkontserdil esines Curly Strings.

 

  • 2016. aastal andis Maijooksu stardipaugu Eesti tugevaim mees, 2015. aasta Eesti parim meessportlane – tõstja Mart Seim.

 

  • 2017. aasta juubelijooksu puhul said kõik lõpetajad esmakordselt Maijooksu ajaloos kaela medali. Juubelijooksu kontserdil tuli esitamisele maijooksu mitteametlik hümn „Naised on hullud“. Koos ansambliga Bombillaz astus rahva ette Karolin Lill, kellest inspireerituna maijooks 30. aasta eest käima läks.

 

  • 2018. aastal valmis Anne Lille koostatud raamat Maijooks 30. Raamat annab põhjaliku ülevaate praeguse suursündmuse käivitamise keerdkäikutest ja jooksu värvikatest juhtumistest 30. aasta jooksul.

 

  • 2018.aasta jooksu stardipaugu andis Eesti Aasta Noorsportlane Kelly Sildaru.

 

  • 2018. aastal oli kõige rohkem stardis Katrini nimelisi naisterahvaid kokku 190. Mai nime kandis 17 maijooksulist.

 

  • 2019. aastal andis Maijooksu stardisignaali Tallinki laeva kapten Rein Õnnis Tallinki laeva udupasunaga. Jooksupäeva lõpetas Ott Leplandi kontsert.

 

  • 2020. aastal toimus Maijooks esmakordselt virtuaalselt.

 

  • 2021. aastal lisandus Maijooksu programmi noortele mõeldud 3 km pikkune RIMI tütarlastejooks.

 

  • Vanim osaleja on olnud 92-aastane Leida (2005), kõige noorem on olnud vaid paari nädalane ja läbinud raja kärus.

 

  • 2023. aastal sündis osalevate riikide rekord, mil Maijooksul osales 22 riigi esindajad.

 


 

Raamat "Maijooks 30"

Kuidas sündis Eesti suurim naistejooks? Kuidas kujunes vaid paarisaja naise osavõtul alustanud liikumisüritusest üle-Eestiline suursündmus? Meenutavad maijooksu korraldajad ja maijooksjad. 

 

OSTA RAAMAT SIIT

 


 

MAIJOOKSU VÕITJAD

 

Toetajad
Eesti Linnajooksude sari
Sportland Eesti AS
Kuressaare Autoteenindus
S-Link
AS A. Le Coq
Beautiful Me Kehasalong
Saaremaa Trükikoda
Saaremaa Lihatööstus AS
Eesti Kultuurkapital
Saaremaa Spordiliit
Saaremaa vald
Forus Security AS
FitLife
Toetajad
Sportland Eesti
Mamma
Mesikäpp
Toetajad
Kultuurkapital
Sakala
Airok
Just Rest
Egg
OÜ Print Best
Viljandi linn
VMT Betoon
Leiger OÜ
Espak AS
ESRO AS
Eesti Linnajooksud
Viljandi Gümnaasium
Viljandi Muusikakool
Viljandi Spordikool
Sakala Suusaklubi
Viljandi Suusaklubi
UKU Keskus
Ugala Teater
Stone House
Ohoi
Jooksupartner
Park Hotell Viljandi
Rekkavennad
Sakala Ilustuudio
Angerjafarm
Peasponsor
Viking Window AS
Peasponsor
Rimi
Toetajad
Eesti Linnajooksud
Viljandi linn
Kulka
Sakala
Viljandi Spordikool
UKU keskus
Sportland
Airok
Just Rest
Stone House
Jooksupartner
Egg
VMT Betoon
Leiger OÜ
Viljandi Gümnaasium
Sakala Suusaklubi
Viljandi Muusikakool
Park Hotel
Hansa ilutulestikud
Ohoi Awards
Rekkavennad
Sakala ilustuudio
Angerjafarm
Viljandi Joogakeskus
My Fitness
kerised.ee
Jooksupartner
Sportland
Peasponsor
Viking Window AS
Toetajad
Eesti Linnajooksude sari
Sportland Eesti AS
Kuressaare Autoteenindus
S-Link
AS A. Le Coq
Beautiful Me Kehasalong
Premia Tallinna Külmhoone
Saaremaa Trükikoda
Eesti Kultuurkapital
Saaremaa Spordiliit
Asa Spa Hotell
Saaremaa vald
Saaremaa Lihatööstus AS
FitLife
Saaremaa Veski
Forus Security AS
Peasponsor
Rimi
Toetajad
Eesti Linnajooksud
Viljandi linn
Kulka
Sakala
Viljandi Spordikool
UKU keskus
Sportland
wellrun
Airok
Just Rest
Stone House
Egg
VMT Betoon
Leiger OÜ
Viljandi Gümnaasium
Sakala Suusaklubi
Viljandi Muusikakool
Park Hotel
Hansa ilutulestikud
Ohoi Awards
Rekkavennad
Sakala ilustuudio
Angerjafarm
Viljandi Joogakeskus
My Fitness
kerised.ee
Toetajad
Eesti Linnajooksude sari
Sportland Eesti AS
Kuressaare Autoteenindus
S-Link
AS A. Le Coq
Beautiful Me Kehasalong
Saaremaa Trükikoda
Saaremaa Lihatööstus AS
Eesti Kultuurkapital
AS Balbiino
Saaremaa Spordiliit
Saaremaa vald
FitLife
Forus Security AS
Saaremaa Veski
Toetajad
Sportland Eesti
Mesikäpp
SIS
Salvest
Jooksupartner
Sportland
Toetajad
Eesti Linnajooksude sari
Sportland Eesti AS
Kuressaare Autoteenindus
S-Link
AS A. Le Coq
Beautiful Me Kehasalong
Saaremaa Trükikoda
Saaremaa Lihatööstus AS
Eesti Kultuurkapital
AS Balbiino
Saaremaa Spordiliit
Saaremaa vald
Forus Security AS
Toetajad
Sportland Eesti
Mamma
Mesikäpp
Enervit
Saku
MAMMA toidud
MAMMA
Toetajad
Sportland Eesti
Mesikäpp
SIS
Saku
Salvest
Toetajad
Eesti Linnajooksud
Viljandi linn
Kultuurkapital
Sakala
ESRO AS
Viljandi Spordikool
UKU Keskus
Airok
Just Rest
Stone House
Jooksupartner
Egg
VMT Betoon
Leiger OÜ
Viljandi Gümnaasium
Viljandi Muusikakool
Sakala Suusaklubi
Park Hotell Viljandi
Ohoi
Hansa ilutulestikud
Karm Photography
Rekkavennad
Sakala Ilustuudio
Angerjafarm
Viljandi Joogakeskus
My Fitness
kerised.ee
PEASPONSOR
Rimi
PARTNERID
Tallink
Rimi
Nike
Sportland
A. Le Coq
Peugeot
Kultuurkapital
Tallinna Linn
Lauluväljak
Klick
IcePower
MyFitness
Blummin
Tõlkekeskus
Eesti Näitused
SPORTOS
Partnerid
Selver
Suurjooks ümber Viljandi Järve
Kuressaare Linnajooks
Rapla Selveri Suurjooks
Narva Energiajooks
Viking Line Eesti Ööjooks
Jüri Jaansoni Kahe Silla Jooks
Tallinna Maraton
Viking Window Paide-Türi Rahvajooks
Tartu Linnamaraton
Toetajad
Kultuurkapital
Sakala
Airok
Just Rest
Egg
OÜ Print Best
Viljandi linn
VMT Betoon
Leiger OÜ
Espak AS
ESRO AS
Myfitness
Eesti Linnajooksud
Viljandi Gümnaasium
Viljandi Muusikakool
Viljandi Spordikool
Sakala Suusaklubi
Viljandi Suusaklubi
UKU Keskus
Ugala Teater
sia Naukšeni
AT Sport OÜ
Stone House
PARTNERID
Eesti Energia
Kultuuriministeerium
Integratsiooni Sihtasutus
Eesti Kergejõustikuliit
Kultuurkapital
Narva Linn
Nike
Sportland
A. Le Coq
Viking Line
Klick
MyFitness
Blummin
Eesti Linnajooksud
Kesklinna Tõlkekeskus
Kreenholm
Sportos
Toetajad
Kultuurkapital
Sakala
Airok
Just Rest
Egg
OÜ Print Best
Viljandi linn
VMT Betoon
Leiger OÜ
Espak AS
ESRO AS
Myfitness
Eesti Linnajooksud
Viljandi Gümnaasium
Viljandi Muusikakool
Viljandi Spordikool
Sakala Suusaklubi
Viljandi Suusaklubi
UKU Keskus
Ugala Teater
AT Sport OÜ
Stone House
PARTNERID
Tallinna linn
Visitestonia
Kultuuriministeerium
World Athletics
AIMS
Running For All
Kergejõustikuliit
Kultuurkapital
Rimi
Tallink
Tallink
Nike
Sportland
Peugeot
Klick
Fysioline
MyFitness
Blummin
Marathon100
Sky Plus
ERR
Eesti Linnajooksud
Kesklinna Tõlkekeskus
Sportos
SUURTOETAJAD
Rimi
Tallinna Linn
Toetajad
Sportland Eesti
Mamma
Mesikäpp
PARTNERID
LHV
Tallinna Linn
Nike
A. Le Coq
Tallink
Sportland
Kultuurkapital
MyFitness
JOIK
Tartu Mill
Libress
Geisha
Fazer
Kotex
IcePower
Lauluväljak
Eesti Näitused
SPORTOS
Nicks
Vapiano
Tervis Pluss
Balbiino
Always
Kalew
Veskimati
PARTNERID
LHV
Tallinna Linn
Nike
A. Le Coq
Tallink
Sportland
Kultuurkapital
MyFitness
Lauluväljak
Eesti Näitused
Suursponsorid
Türi vald
Paide linn
RIMI Eesti Linnajooksud
New Balance
Suursponsorid
Türi vald
Paide linn
RIMI Eesti Linnajooksud
Osavõistlused
Suurjooks ümber Viljandi järve
Kuressaare linnajooks
Eesti Ööjooks - Rakvere 2024
Narva Linna Jooks
Maardu City Run 2024
Jüri Jaansoni Kahe Silla Jooks
Tallinna Maraton
Viking Window Paide-Türi Rahvajooks
Tartu Linnamaraton
Maratoni Kodu
Tartu linn
PARTNERID
Narva Linn
Kultuuriministeerium
Kultuuririkkuse aasta
Integratsiooni Sihtasutus
Eesti Kergejõustikuliit
Kultuurkapital
A. Le Coq
Nike
Sportland
MyFitness
Sportos
Tallink
Maratoni Kodu
Tartu linn
Osavõistlused
Suurjooks ümber Viljandi järve
Kuressaare Linnajooks
Viking Line Eesti Ööjooks - Rakvere
Narva Linna Jooks
Jüri Jaansoni Kahe Silla Jooks
Tallinna Maraton
Viking Window Paide-Türi Rahvajooks
Tartu Linnamaraton
Liikumisaasta 2023
PARTNERID
Kultuuriministeerium
Eesti Kergejõustikuliit
Kultuurkapital
Narva Linn
Integratsiooni Sihtasutus
A. Le Coq
Nike
Sportland
MyFitness
Sportos
Tallink
PARTNERID
Eesti Energia
Kultuuriministeerium
EKJL
Kultuurkapital
Narva
A.Le Coq
Nike
Sportland
Klick
MyFitness
Rimi Eesti Linnajooksud
Tõlkekeskus
sportos
tv3
PARTNERID
Eesti Energia
Kultuuriministeerium
Eesti Kergejõustikuliit
Kultuurkapital
Narva Linn
Nike
Sportland
A. Le Coq
Klick
MyFitness
Blummin
Eesti Linnajooksud
Kesklinna Tõlkekeskus
Kreenholm
Sportos
PARTNERID
Rimi
Tallinna Linn
Tallink
Nike
Sportland
A. Le Coq
Kultuurkapital
Klick
IcePower
MyFitness
Blummin
Tõlkekeskus
SPORTOS
PARTNERID
LHV
Tallinna Linn
Rimi
Nike
A. Le Coq
Tallink
Sportland
Klick
Kultuurkapital
MyFitness
Lauluväljak
Tõlkekeskus
Eesti Näitused
SPORTOS
TV3
Balbiino
JOIK
Biofarmacija
Fazer
Collistar
Nature Valley
Libresse
tervis+
OSAVÕISTLUSED
Suurjooks ümber Viljandi järve
Kuressaare Linnajooks
Narva Energiajooks
Eesti Ööjooks
Jüri Jaansoni Kahe Silla Jooks
Tallinna Maraton
Viking Window Paide-Türi Rahvajooks
Tartu Linnamaraton
Maratoni Kodu
Tartu 2024
PARTNERID
LHV
tallinna linn
rimi
nike
a.le coq
Tallink
sportland
Klick
kultuurkapital
myfitness
lauluväljak
tõlkekeskus
eesti näitused
sportos
tv3
Liikumisaasta 2023
HEPA tanklad
HEPA tanklad
PARTNERID
Visitestonia
Kultuuriministeerium
World Athletics
AIMS
Running For All
Eesti Kergejõustikuliit
Kultuurkapital
Tallink
A. Le Coq
Nike
Sportland
Klick
MyFitness
Fysioline
Blummin
Marathon100
Sky Plus
Eesti Linnajooksud
Tõlkekeskus
Sportos
Garmin
PARTNERID
Eesti Energia
Kultuuriministeerium
Eesti Kergejõustikuliit
Kultuurkapital
Narva Linn
Intgratsiooni SA
A. Le Coq
Nike
Sportland
Klick
MyFitness
Eesti Linnajooksud
Kesklinna Tõlkekeskus
Sportos
tv3
OSAVÕISTLUSED
Viljandi järvejooks
Kuressaare Linnajooks
Eesti ööjooks
Narva Energiajooks
Pärnu
Tallinna Maraton
Paide-Türi
Tartu
PARTNERID
Tallinna linn
Visittallinn
Kultuuriministeerium
Visitestonia
World Athletics
AIMS
Running For All
Kergejõustikuliit
Kultuurkapital
Tallink
A. Le Coq
Nike
Sportland
MyFitness
Marathon100
Sky Plus
Meediapartner
Postimees
SPORTLAND Eesti
SPORTLAND
PARTNERID
Tallinna linn
Visitestonia
Kultuuriministeerium
World Athletics
AIMS
Running For All
Kergejõustikuliit
Kultuurkapital
Rimi
Tallink
Nike
Sportland
Klick
Fysioline
MyFitness
Blummin
Marathon100
Sky Plus
Eesti Linnajooksud
Kesklinna Tõlkekeskus
Sportos
Sponsorid
Järvamaa Spordiliit
Eesti Kultuurkapital
Sponsorid
Järvamaa Spordiliit
SA Järvamaa
Eesti Kultuurkapital
Sportland
New Balance
Saku Õlletehas
Amserv
Coop Järva
Tartu Mill
Paide MEK
Energia avastuskeskus
Ajakeskus Wittenstein
Lennusadam
Eesti Rahva Muuseum
SA Eesti Piimandusmuuseum
Super Skypark
Espak
Väätsa Agro
Forklift
Atto
Odien Transport
Konesko AS
PARTNERID
Tallinna linn
Visitestonia
Kultuuriministeerium
World Athletics
AIMS
Running For All
Kergejõustikuliit
Kultuurkapital
Rimi
Tallink
Tallink
Nike
Sportland
Klick
MyFitness
Marathon100
Sky Plus
Eesti Linnajooksud
Sportos
Meriton hotell
PARTNERID
Tallinna Linn
Visitestonia
Kultuuriministeerium
World Athletics
AIMS
Running For All
Eesti Kergejõustikuliit
Kultuurkapital
Rimi
Tallink
A. Le Coq
Nike
Sportland
MyFitness
Marathon100
Sky Plus
Eesti Linnajooksud
Tõlkekeskus
Sportos
TV3
DPD
Liikumisaasta 2023
Meediapartner
Postimees
PARTNERID
Tallinna linn
Visittallinn
Kultuuriministeerium
Visitestonia
World Athletics
AIMS
Running For All
Kergejõustikuliit
Kultuurkapital
Tallink
A. Le Coq
Nike
Sportland
MyFitness
Marathon100
Sky Plus
Sportos
TOETAJAD
Sportland
MyFitness
Meediapartner
Postimees
Suurtoetajad
Salvest
Embach
Ramirent
Lõunakeskus
Alecoq
Eesti Pagar
Nike
Garmin
Toetajad
Türi Spordiklubide Liit
SA Paide Spordikeskus
Atko
Cramo AS
Järva Malev
Suurtoetajad
Salvest
Embach
Ramirent
Lõunakeskus
Alecoq
Eesti Pagar
Garmin
ATLA Distillery
ATLA DISTILLERY
Toetajad
Corny
Spordinädal 2023
Eesti Pagar
Türi Spordiklubide Liit
SA Paide Spordikeskus
Atko
Cramo AS
Järva Malev
Suurtoetajad
Salvest
Embach
Ramirent
Lõunakeskus
Alecoq
Eesti Pagar
Nike
Garmin
Toetajad
Gardest
Balbiino
Baltyre
Bambona
Henkell
Kultuurkapital
Maks ja Moorits
Saare
Mariine Auto
Enervit
Toetajad
Gardest
Balbiino
Baltyre
Bambona
Henkell
Kultuurkapital
Maks ja Moorits
Mariine Auto
Enervit
Hotell Tartu
Toetajad
Gardest
Balbiino
Baltyre
Bambona
Henkell
Kultuurkapital
Maks ja Moorits
Mariine Auto
Enervit
Viking Line
HARVIKER
HARVIKER
Koostööpartnerid
MyFitness
Tartu Suusaklubi
Lastefond
G4S
Visit Estonia
Koostööpartnerid
MyFitness
Tartu Suusaklubi
Lastefond
G4S
Visit Estonia
Liikumisaasta
Koostööpartnerid
MyFitness
Tartu Suusaklubi
Lastefond
G4S
Visit Estonia
Sarjad
RIMI Eesti Linnajooksud
Tartu Maratoni Klassik
Sarjad
RIMI Eesti Linnajooksud
Tartu Maratoni Klassik
Aims
Sarjad
RIMI Eesti Linnajooksud
Tartu Maratoni Klassik
Aims
Parema teenuse pakkumiseks kasutab meie veebileht küpsiseid (cookies). Veebilehte kasutades või vajutades OK, nõustud meie privaatsuspoliitikaga. Loe lähemalt